Overgivelse til Kærlighed

Næste workshop TBA

Hvad vil det sige at overgive sig til Kærlighed?

Vores indre natur er Kærlighed, det er en bevidsthedstilstand og et vibrationsniveau. Vi kan kalde det vores Højere Selv eller vores Inner Being. Vi kan også kalde det Universet af Lys og Kærlighed, Gud, Oneness eller The Vortex. Alle betegnelserne peger på det samme space.

Der er mange ting, der gør, at vi har svært ved at være i denne høje vibration af Kærlighed. Vi har oplevet så meget frygt og utryghed i vores menneskeinkarnationer, og på grund af det har vi udviklet mange overlevelsesstrategier, baseret på frygt og kontrol. Vores forskellige energilegemer, chakraer, organer og celler er derfor låst fast tankemæssigt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt af de indkodede overlevelsesstrategier, frygtsystemer og kontrolsystemer.

De fleste af os ønsker at overgive os fuldt ud til vores kærlighedsnatur, så vi kan tiltrække en høj kærlighedsvibration i vores menneskerelationer. Nogle af os kan gøre det igennem fokus på glæde og meditationer i høje vibrationer, og andre af os må løbende slippe blokeringer og negative indkodninger og være villige til at træde ud af vores comfortzone, så vi kan blive forbundet med vores Højere Selv.

På denne workshop vil vi sprænge alle rammer i forhold til vores negative indkodninger omkring Kærlighed. Hvordan kan vi modtage mere? Hvordan kan vi føle os mere værdige? Hvordan kan vi have tillid til livet og det, det bringer? Hvordan kan vi gi’ fuldstændigt slip på modstanden i os og overgive os til vores kærlighedsnatur.

Signe arbejder med et stort healingsfelt på workshoppen, hvor der bliver healet individuelt på hver enkelt deltager, og hvor hun omkoder mange af de overbevisninger og indkodninger, der blokerer for, at vi tillader vores naturlige tilstand af Kærlighed.

Vi vil igennem guidede healingsmeditationer og aktiveringsmeditationer samt skriveøvelser dykke dybere ind i at afklare vores forhold til Kærlighed. Og derfra vil vi kigger på vores overlevelsesmekanismer og kontrolsystemer og give slip på alt, hvad der er muligt. Vi transformerer derudover igennem guidede dansemeditationer, 2 og 2 øvelser samt dybe overgivelsesøvelser.

Denne workshop henvender sig til dig, der virkelig ønsker at tage ejerskab over din spirituelle vækst og er parat til at gi’ slip på alt det gamle. Det er til dig, der har et dybt ønske om, at dit Højere Selvs bevidsthed skal skinne igennem dit menneskeliv, så du derfra kan leve i frihed og fuld Kærlighedskraft.

Facilitator Signe S. C. Rosenweis har i over 20 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingssystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Signe har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Location

TBA

Undervisning kl. 9.30-16.30

Pris/info

TBA

Der vil være te/kaffe og snacks. Frokost skal selv medbringes.

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31
Nordea
Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

Comments are closed