Overgivelse til Gud

Lørdag d. 12. september 2020

Hvad vil det sige at overgive sig til Gud?

Og hvorfor er det så vigtigt med denne overgivelse?

Vi har oplevet så meget frygt og utryghed i vores menneskeinkarnationer, og har på grund af det som bekendt udviklet mange overlevelsesstrategier. Vores forskellige energilegemer, chakraer, organer og celler er derfor låst fast tankemæssigt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt af de indkoede overlevelsessystemer, frygtsystemer og kontrolsystemer.

For at kunne overgive os i fuld tillid til Gud, må vi løbende slippe lag af disse systemer og samtidig åbne for at modtage mere kærlighed, mere livskraft og mere gudommelig samklang.

På denne workshop vil vi gå i dybden med at undersøge vores forhold til Gud. Har vi meget ærefrygt? Er vi vrede på Gud? Føler vi os svigtet af Gud? Sætter vi Gud op på en piedestal? Tør vi dårlig nok henvende os til Gud?

Jeg arbejder med et stort healingsfelt på workshoppen, hvor der bliver healet individuelt på hver enkel deltager, og hvor jeg omkoder mange af de overbevisninger og indkodninger, der blokerer for et ligeværdigt forhold til Gud. Det er min overbevisning at vi må stræbe efter et gensidigt respektfuldt forhold med Gud. Vores sjæl og ånd er en del af Guds livgivende strøm, så vi er en del af Gud, og på samme måde som det ikke giver mening, hvis vi forholder os overlegent til vores fod eller næse, giver det ikke mening at Gud skulle forholde sig overlegent til os, det er derfor os der skaber det uligeværdige. Det betyder at det også ligger i vores magt at transformere uligeværdet til ligeværd.

Jeg kan se at i min egen proces med at overgive mig til Gud og overgive mig til Kærligheden er det essencielt at søge ligeværdet. Og bare det at vi sætter vores intention på ligeværd åbner et nyt space af muligheder for overgivelse, og derpå kan vi begynde at arbejde på at opløse og forløse de blokeringerne der er på vejen til fuld overgivelse og sammensmeltningen.

Vi vil igennem guidede healingsmeditationer og aktiveringsmeditationer samt skriveøvelser dykke dybere i at afklare vores forhold til Gud. Og derefter vil vi kigger på vores overlevelsesmekanismer og kontrolsystemer, og give slip og transformerer alt hvad der åbner sig af muligheder for transformation. Vi arbejder igennem guidede dansemeditationer, 2 og 2 øvelser og dyb overgivelse. Løbende åbner vi os for de læringer vi skal tage til os inden vi kan slippe det gamle.

Denne workshop henvender sig til dig, der virkelig ønsker at tage ejerskab over din spirituelle vej. Det er til dig der har et dybt ønske om at din sjælsbevidsthed og personlighed skal smelte sammen, og som forstår at det først helt kan ske når du overgiver dig fuldstændig til Gud.

Facilitater

Signe S. C. Rosenweis har i over 18 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingsystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Location

M2Tango, Kapelvej 46C, 2200 København
Undervisning 9.30-16.30

Pris/info

Pris 700 kr. pr. person.
Der vil være te/kaffe og snacks. Frokost skal selv medbringes.

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com • se også www.rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31
Nordea
Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

 

 

 

 

Comments are closed