Lær selvhealing

– Ta’ din teenager med!

Workshop lørdag d 14. marts 2020.

Dette er en workshop for alle, for selvhealing har vi alle adgang til.

Jeg vil opfordre jer, der har teenagebørn, til at tage dem med. Det vil virkelig hjælpe dem med at kunne balancere i deres liv, på en helt ny måde.

På workshoppen lærer du at forbinde dig med dit højere selv, din sjæl og modtage healing fra både sjælen og fra lysets verden.

Du får muligheder for at give slip på gamle mønstre, som ikke længere tjener dig, og tage imod nye måder at være tilstede på i dig selv og med andre.

Du får åbnet for en stærkere forbindelse til din intuition og indre visdom, der også vil smitte af på andre områder af dit liv.

Igennem initieringer bliver du åbnet permanent i dine healingsevner, så du kan samarbejde med lysets verden. Jeg kanaliserer og faciliterer åbninger af dit krone chakra, dit 3. øje og dit hjerte chakra, så du kan kommunikere og samarbejde med lysets verden på en bevidst måde. Du får altså åbnet for evner, der tidligere har været lukkede eller blokerede.

Du lærer at arbejde med nogle af de stærkeste kosmiske energier, så som Kristus-energien og Maria-energien og englerigets forskellige healende energier.

Du lærer teknikker og redskaber, så du kan heale dig selv i din hverdag. Og du får øvet dig på din nye kontakt med de kosmiske energier.

Du lærer at give dig hen til livet på en hel ny måde, hvor du begynder at have tillid til, at lysets verden altid er parat til at hjælpe dig. Og igennem selvhealingen får du et genialt redskab til at løfte dig selv op igennem livet, så du kan udfolde alle dine unikke egenskaber, og udleve alt det du har at byde på.

Underviser

Signe S. C. Rosenweis har i over 18 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingsystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Location

M2Tango, Kapelvej 46C, 2200 København

Undervisning 9.30-16.30

Pris/info

Pris 1200 kr. for voksne

Og 550 kr. pr. barn du tager med.

Hvis en hel familie tilmelder sig er der rabat.

Rabat for studerende og ledige.

Der vil være te/kaffe og snacks.

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com • se også www.rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures

CVR. Nr. 31 65 74 31

Nordea

Reg. Nr. 2104

Kontonr. 0712-401-974

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed