Healing

Healing via Klarsyn IMR (Intuitive Medical Reading)

IMR er aflæsning af det fysiske og energetiske system, for at finde årsagerne til lidelserne både i det fysiske, psykiske og karmiske. Det er i den gamle seer/seerske tradition, og læsningen foregår på et højere bevidsthedsplan.

Jeg starter med at scanne din krop for fysiske og psykiske ubalancer og problematikker. Jeg kombinerer altid forskellige healingsteknikker til at rette op på ubalancer og arbejde i dybden med de større problematikker.

Jeg renser og lukker dit energisystem samt arbejder med omkodninger i det elektromagnetiske system, så du kan få al din energi og livskraft til rådighed.

Jeg omkoder gamle tankeformer og overbevisninger, samt ophæver gamle aftaler, som du har lavet med dig selv og andre, der begrænser dig. Jeg arbejder energetisk med at transformere dine skyggesider, samt udrense det, der er kopieret over i dit system fra familie og slægt, så du kan slippe gammel adfærd, der ikke tjener dig mere.

Jeg opgraderer både kroppen og energisystemet, så du kan klare intensiteten ved mere sjælskontakt. Og jeg arbejder med hjertechakraet, hvor jeg bl.a. healer gammel sorg og smerte, så du har mulighed for at få en større hjerteåbning, og derigennem leve i større frihed og livsglæde og begynde at udleve hele den du er!

I alle mine healinger arbejder jeg bevidst med kanaliserede energier og med meget tekniske og mentale healingsteknikker samt terapeutisk healing, hvor jeg guider healingsmeditationer.

Jeg arbejder også med energimæssige opgraderinger og kvantespring, når du er parat til det. Jeg kanaliserer specifikke energistrømme igennem dit chakrasystem, som får dig til at stå mere stabilt i dit vertikale lys, og jeg aktiverer pinealkirtlen og det tredje øje, samt faciliterer hjerte åbninger og andre spirituelle opgraderinger.

90 minutter

PRIS: 1.800 kr. – ved forløb på 3 gange betalt ved første session – PRIS: 4.800 kr.

 

TIDSBESTILLING: 40456011 – ADRESSE: Ordrupvej 72, 4tv., 2920 Charlottenlund

Comments are closed