Healing via Klarsyn – IMR

MODUL 1 – Workshop d. 16.-17. maj 2020 • begge dage kl. 9.30-16.30

IMR er en forkortelse af Intuitive Medical Reading

IMR er en forkortelse af Intuitive Medical Reading
– aflæsning af det fysiske og energetiske system, for at finde årsagerne til lidelser, både i det fysiske, psykiske og karmiske. Det er i den gamle seer/seerske tradition, og det er de evner, vi arbejder med, både når vi aflæser, og når vi healer. Så du lærer at arbejde bevidst på et højere tanke/intuitivt plan.

MODUL 1 er for både nye og erfarne i denne teknik. Hvis du er ny henvender workshoppen sig både til dig der er healer og har klarsynsevner, og dig der er klarsynet med healingsevner og gerne vil videre med bevidst at kunne aflæse kroppen, dna’et og energisystemet og heale ud fra de informationer, der aflæses.

MODUL 2 er for dig, der tidligere har været på Intuitive Medical Reading hos mig, eller som arbejder intuitivt på denne måde, og er klar til at gå videre med at få opgraderet dine evner til bevidst at kunne aflæse kroppen, dna’et og energisystemet og heale ud fra de informationer, der aflæses.

På workshoppen træner vi, at aflæse blokeringer og læse ind i, hvad der er årsagen, og hvad der skal udrenses, genopbygges og ændres. Vi træner også at undersøge, hvad der er den bagvedliggende problematik. Vi arbejder derudover med at orientere os i de forskellige lag i det fysiske, det psykologiske og det karmiske.

Du vil lære at følge kroppens spor, så du ikke konkluderer noget omkring årsagerne, men følger energi-trådene hen til årsagerne. Og derefter lærer du at afdække skridt for skridt, hvad der skal heales, og hvordan det skal heales. Du vil lære forskellige healingsteknikker, og du vil lære at håndtere de forskellige energiformer fra et bevidst plan.

Der vil derudover være undervisning i forståelsen af etik og moral, samt forståelse af hvad der skal kommunikeres,  og hvad der ikke skal fortælles i aflæsnings- og healingsprocesserne.

Workshoppen er opbygget op omkring en serie af healingsmeditationer, hvor du vil få åbnet for dine evner, og hvor du får opgraderet dit system, så du kan være vågen i højere vibrationer og frekvenser, og vende dig til at arbejde mere og mere bevidst med IMR aflæsningen og healingen.

Underviser

Signe S. C. Rosenweis er den eneste der underviser i denne unikke teknik i Danmark.

Hun har i over 18 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingsystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Location

HvideHus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby

Undervisning 9.30-16.30

Pris/info

Pris 5.000 kr. pr. person (inkl. moms) pr. workshop.

Rabat for studerende og ledige.

Der vil være vegetarisk frokost samt te/kaffe og snacks.

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31
Nordea
Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

NB. Akaija symbolet er designet af Wim Roskam, og venligst udlånt til mig af Ajajia & Art, akaija.com.

Comments are closed