Selvudviklingsforløb

Embody Your Light – for Kvinder

Selvudviklingsforløb over 4 aftener omkring nymåne fra marts til juni 2020.

Torsdag d. 23/4, onsdag d. 6/5, mandag d. 25/5, søndag d 21/6.

Denne gruppe er for dig, der tidligere har deltaget i et selvudviklingsforløb. Og det er for dig, der virkelig ønsker at rykke dig ind i en større indre frihed og flow i alle områder af dit liv.

Vi arbejder med et kæmpe healingsfelt, der står og arbejder under hver af aftenerne samt under hele perioden. I processen arbejder vi med stille meditationer, øvelser, dansemeditationer og vi dykker ned i skriveprocesser samt arbejder med individuel healing og initieringer.

I denne gruppe lægges der vægt på, at al forandring kommer indefra. Vi kigger på det energetiske i dit system og i dine handlemønstre, og vi laver et gennemgribende arbejde med at bevidstgøre skyggesider og blinde vinkler. Igennem dette arbejde i gruppen og derhjemme imellem workshoppene, vil det være muligt at transformere dit syn på dig selv og derigennem opnå et kvantespring i bevidsthed.

Vi arbejder endvidere med enkle redskaber og teknikker, hvormed du kommer til at få en indsigt i, hvordan du slipper negative indkodninger, som vi har med fra vores opvækst og kultur. Vi arbejder også med at åbne det tredje øje for at få mere klarhed, samt åbne hjertet for at få en større strøm af kærlighed til at flyde mellem vores højere og lavere selv, samt for at modtage og udveksle kærlighedsenergien mere ubesværet.

Facilitator

Signe S. C. Rosenweis har i over 18 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingssystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Cirkel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet, samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Signe elsker at bevidstgøre, transformere og være en invitation til, at vi alle kan udfolde og udleve vores fulde potentiale og lade sjælens skønhed stråle ud af os.

Location

HvideHus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby

Gruppeaftnerne i 2020:

Torsdag d. 23/4, onsdag d. 6/5, mandag d. 25/5, søndag d 21/6

Kl. 17-21.30

Pris/info

Pris 2700 kr. pr. person (inkl. moms). Det er muligt at betale i to rater, hvor de første 1350 kr. betales ved tilmeldingen og de resterende 1350 kr. betales senest d. 1/2 2020.

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31
Nordea
Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

Comments are closed