Selvudvikling for Kvinder

Embody Your Light – Kvindecirkel

Datoer TBA

Kl. 17-21.30

Denne gruppe er for dig, der tidligere har deltaget i selvudviklingsforløb. Og det er for dig, der virkeligt ønsker at rykke dig ind i en større indre frihed og flow på alle områder af livet.

Signe faciliterer et kæmpe healingsfelt, der står og arbejder under hver af aftenerne samt supporter løbende i hele perioden. I processen transformerer vi igennem stille healingsmeditationer, øvelser og dansemeditationer.

I denne gruppe lægges der vægt på, at al forvandling skabes indefra. Vi går dybt ind i de energetiske blokeringer i dit energisystem og i dit liv, og vi laver et gennemgribende arbejde med at bevidstgøre og afblokere, skyggesider, bindinger af skyld/skam, slægtens indkodninger, matrixens illusioner, gammelt karma og meget meget mere. Så du permanent kan ligge i højere vibrationer og være meget mere forbundet med dit Højere Selv, og derfra har du mulighed for at udfolde dig og udleve dit fulde potentiale.

Vi arbejder derudover med redskaber og teknikker, hvor du kan blive mere og mere bevidst om, hvem du er, dit indre lys, din indre kraft og bevidsthed. Og hvordan du kan vælge at læne dig ind i det space og fravælge negative indkodninger fra opvæksten og kulturen.

Signe arbejder også med opgraderinger af energistrukturen, DNA’et og chakrasystemet, så du kan få større klarhed, samt hjertechakraåbninger, så der kan flyde en stærkere strøm af kærlighed imellem det Højere Selv og det Lavere Selv. På den måde bliver du løbende opgraderet, så du vænner dig til at leve i højere vibrationer.

Det er en indre frigørelsesproces, der automatisk vil smitte af på dit ydre liv. Det at træne at leve i højere vibrationer og større livsglæde vil automatisk forbinde dig mere og mere med dit Højere Selv, og derfra har du friheden til at vælge, skabe og nyde det liv, du ønsker.

Facilitator

Signe S. C. Rosenweis har i over 20 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingssystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Signe elsker at bevidstgøre, transformere og være en invitation til, at vi alle kan udfolde og udleve vores fulde potentiale og lade sjælens skønhed stråle ud af os.

Location

København

Pris/info

TBA

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31
Nordea
Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

Comments are closed