Healing via Klarsyn – IMR

Næste workshop TBA

IMR er en forkortelse af Intuitive Medical Reading

– aflæsning af det fysiske og energetiske system, for at finde årsager til lidelser, både i det fysiske, psykiske og karmiske. Det er i den gamle seer/seerske tradition, og det er de evner, vi arbejder med, både når vi aflæser, og når vi healer. Så du lærer at arbejde bevidst på et højere tanke/intuitivt plan.

MODUL 1 – Fundamentet er for både nye og erfarne i denne teknik. Hvis du er ny henvender workshoppen sig til dig, der er kaldet til at få åbnet dine healingsevner og klarsynsevner. Og hvis du er erfaren henvender workshoppen sig til dig, der er kaldet til at modtage større åbninger og arbejde videre med bevidst at kunne aflæse kroppen, dna’et og energisystemet og heale ud fra de informationer, der aflæses.

MODUL 2 – Efteruddannelse er for dig, der tidligere har været på Intuitive Medical Reading hos mig, eller som arbejder intuitivt på denne måde, og er klar til at gå videre med at få opgraderet dine evner til at kunne arbejde på nye måder med IMR aflæsningen og healingen, samt vænne dig til at arbejde i endnu højere vibrationer og frekvenser.

På workshoppene træner vi at aflæse blokeringer og læse ind i, hvad der er årsagen, og hvad der skal udrenses, genopbygges og ændres. Vi træner at se og forstå, hvad der er den bagvedliggende problematik. Vi arbejder derudover med at orientere os i de forskellige lag i det fysiske, det psykologiske og det karmiske.

Du vil lære at følge kroppens spor, så du ikke konkluderer noget omkring årsagerne, men følger energi-trådene hen til årsagerne. Og derefter lærer du at afdække skridt for skridt, hvad der skal heales, og hvordan det skal heales. Du vil lære forskellige healingsteknikker, og du vil lære at håndtere de forskellige energiformer fra et bevidst plan.

Der vil derudover være undervisning i forståelsen af etik og moral, samt forståelse af hvad der skal kommunikeres,  og hvad der ikke skal fortælles i aflæsnings- og healingsprocesserne.

Workshoppene er opbygget op omkring en serie af healingsmeditationer, hvor du vil få åbnet for dine evner, og hvor du får opgraderet dit system, så du kan være vågen i højere vibrationer og frekvenser, og vænne dig til at arbejde mere og mere bevidst med IMR aflæsningen og healingen.

Underviser

Signe S. C. Rosenweis er den eneste, der underviser i denne unikke teknik i Danmark.

Hun har i over 20 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingssystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel, og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Location

København eller Charlottenlund

Undervisning kl. 9.30-16.30

Pris/info

Pris 3.400 kr. pr. person (inkl. moms) pr. workshop.

Rabat for studerende og ledige.

Der vil være vegetarisk frokost samt te/kaffe og snacks.

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31
Nordea
Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

NB. Akaija symbolet er designet af Wim Roskam, og venligst udlånt til mig af Ajajia & Art, akaija.com.

Comments are closed