LIVE meditation snart på YouTube

Abonnér på LIVE healingsmeditationer alle hverdage

Har du svært ved at få prioriteret dine morgenmeditationer? Forstyrrer familien dig eller har du så meget på programmet, at det tager al din opmærksomhed?
Det kender vi alle!

Og selvom vi ved at det er de bedst investerede 30 minutter, kan menneskelivet forlede os til at tro, at vi ikke har tid, eller at vi ikke har overskud. Men, men, men, det er jo netop disse 30 minutters morgenmeditation, der giver os overskud, det er disse 30 minutter, der sikrer os, at vi er i forbindelse med vores højere selv, og derfra kan dagen udfolde sig i overskud og glæde. Healingsmeditationerne bliver guidet på dansk.

Som mange af jer ved, guider jeg ikke blot meditationer, jeg aktiverer healing undervejs, og det vil jeg også gøre i vores morgenhealingsmeditationer på YouTube Der vil være et tema pr. dag, som jeg stiller ind på lige inden vi starter. Og så vil healingsmeditationerne som udgangspunkt have fokus på, at du hver morgen connecter så dybt som muligt med dit højere selv. Så du vil både blive støttet i din meditationspraksis, og du kan bruge denne daglige praksis som din udviklingsvej.

Meditationerne og healingerne vil give dig mulighed for at få transformeret dine blokeringer, livstemaer og mønstre på et dybere energetisk plan. Din egen intention og hvor meget du tillader at modtage er afgørende for din proces. Men hvis du vælger at gå med i denne daglige praksis, vil du blive hjulpet til at være mere og mere tilstede i dit eget lys, og på den måde komme mere på plads i dit eget nærvær. Og herfra begynder vi at forstå, hvad det vil sige at være tilstede i nuet, og hvad det vil sige at give slip på fortiden, og hvordan det er at leve uden konstant at blive bombaderet med tanker og følelser. Herfra er vi frie til at skabe det liv vi ønsker.

Jeg håber, at vi kan bygge et community, hvor vi støtter hinanden i at stå i vores lys, og virkelig ønsker hinanden det højeste bedste. Og glæder mig selv rigtig meget til at connecte med jer hver morgen, og være med til at skabe den mest optimale start på dagen for alle!

Der vil som sagt være LIVE healingsmeditationer på YouTube alle hverdagsmorgener. Abonnementet koster 350 kr. pr. person pr. måned. Fra november vil der komme en automatisk betalingsordning. Der er løbende åbent for nye medlemmer.

Du kan afprøve morgenmeditationen første gang GRATIS.

HUSK tilmelding på signe@rosenweis.com til både GRATIS prøve og til Abonnement.

Indtil der kommer en automatisk betalingsordning kan man indbetale på firmakonto:

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31

Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

Facilitator

Signe S. C. Rosenweis har i over 20 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingssystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Signe har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNA’et og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere frigjort og bevidst, og kommer mest muligt i samklang med sit eget højere selv.

Afprøv en af Signes healingsmeditationer

22.07.2020 Healingsmeditation
“Overgiv dig til kærlighed”

 

Comments are closed

Powered by Nirvana & WordPress.