Om Signe

Healer & Facilitator

Signe S. C. Rosenweis har i over 20 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingssystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel (et spirituelt center der er rodfæstet i Teosofien), og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi. Hun arbejder clairvoyantisk under healingerne og aflæser samt healer cellerne, kroppen, DNAet og energisystemet samt de forskellige sammenhænge mellem adfærdsmønstre, livssituation og karma. Signe har altid fokus på at transformere, så den enkelte bliver mere bevidst og frigjort.

Signe har derudover arbejdet professionelt med kreativt arbejde og kreative processer i filmbranchen i 25 år, og hun har en indsigt i og forkærlighed for mennesker, relationer og dynamikker.

Signe elsker at bevidstgøre og transformere og være en invitation til, at vi alle udfolder og udlever alt det vi er, ved at lade sjælens skønhed stråle ud af os!

Comments are closed