Udtalelser

Da jeg første gang på skrivekursus stod i øjenhøjde med Signe – vidste jeg godt, at jeg stod overfor en sand mester – en lysende og strålende sjæl, som selv har været og er villig til at gå vejen til at bidrage fra sit højeste sjælspotentiale. Jeg følte mig set og favnet.

Signe har uden tvivl støttet mig til det vildeste kvantespring nogensinde. Jeg har det sidste år gennemgået en udvikling med turbofart – fra at køre på motorvejen i fint flow har jeg nu sat mig ind i en rumraket – sådan opleves det – og nu med en intens opgradering af mit energilegeme.

Udover Signe er for vild til at holde et space for de vildeste transformationer herunder at give slip på gamle tankeformer og karmiske indkodninger har jeg tilladt at modtage mit lys endnu mere, som gør at min kreativitet og mit udtryk folder sig endnu mere kraftigt ud.

Livet gav mig samtidigt i processen en invitation til at gå all in og sige JA til min sande urkraft og power som kvinde. Signe har i den grad hjulpet mig fuldbyrdet med at overgive mig til min sjæl og at sige ja til en bundklang i mig, som jeg altid har længtes efter at have kontakt med. Jeg oplevede at kunne overgive mig til en dybere sårbarhed end nogensinde før, som åbnede op for den smukkeste sammensmeltning med min kerne.

Når jeg danser sammen med Signe kan jeg mærke den bund og den fylde jeg altid havde længtes efter under mine fødder – hende jeg har hørt hviske til mig fra jorden – jeg mærker hende nu i ekstasens dans, når jeg danser udover mig selv i hvirvelstrømmen fra min rygsøjle. Jeg har nu adgang til den eliksir, som kan heale mine sår og eliksiren er begyndt at virke. Signes nærvær har hjulpet mig med at erindre forbundetheden med alt og alle.

Jeg står med en ny klarhed og er i gang med at integrere ligeværdigheden mellem min indre mand og kvinde og et stabilt lys indefra og ud – og dermed lande med et helt nyt perspektiv af verden og sansning af, hvem jeg er. Jeg er genfødt som urkvinde.

Af hjertet Tak for at du går foran – du lyser så smukt – og alle de mennesker, som er parat til at møde dig på sin vej – vil helt sikkert gå derfra forandret og i en mere autentisk version af sig selv. Tak for følgeskab på rejsen – ned i dybet – ud i rummet og helt op til stjernerne.

– Eva Lystrup

HEALING

Jeg har haft en serie healingsessioner hos Signe. Hun er et kraftfuldt menneske, med stor varme og et vældigt lys indeni, som har gjort min rejse mod at få langt mere samling på mig selv til en tryg af slagsen.

Undervejs oplevede jeg en decideret vækkelse, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ikke er det samme menneske, som da jeg første gang stod ved Signes dør.

– Lars Røn

Jeg havde en enkelt session hos Signe. Mine forventninger var kun at få prikket til noget der så kunne arbejdes videre med. Jeg fik meget mere end det forventede, Signe opbygger en tillid og fortrolighed der giver plads til forandringsprocesser, set både inde- og udefra. Jeg havde en følelse af at sidde overfor en person der professionelt og med hjertet på rette sted arbejde sig sikkert ind i mit univers og fik åbnet for lyset og de energier der gav mening for min opvågning og forandring. Uden at kunne pege på nøjagtig påvirkning så gik jeg derfra med en forandring og følelse af livslyst og energi til at forandre mit indre univers og dermed mit liv for altid. en kærlighed til mig selv og den verden jeg er en del af.

De ord der lige kommer til mig efter sessionen er lethed, frihed, indre lys og fred.
Tak til Signe for rejsen.

– Rene Jørgensen

SKRIVEWORKSHOPS

Tidligere kursist

“I de år jeg har arbejdet med at skrive, har jeg prøvet adskillige kurser og tilgange til skrivning, men ingen har været ligeså effektive og anvendelige som Signes workshop ”Find din unikke skrivestemme”. På workshoppen fik jeg øjnene op for en ny tilgang til skrivning. Udover at lave skriveøvelser, giver Signe hver deltager mulighed for at finde frem til deres bedst mulige ”sted” at skrive fra. Det foregår via en række meditationer og konkrete øvelser forankret i kroppen, som giver hver deltager mulighed for at få hele sig med i skriveprocessen, fremfor udelukkende at være drevet af resultat. I stedet kommer processen til at fylde det hele, hvilket i sidste ende giver bedre resultater.

Workshoppen tilbyder en teknik, der gør det muligt at komme godt i gang med at skrive på trods af humør, stress el. lign. Siden jeg har deltaget i kurset er min skriveproces blevet lettere og langt mere glædesfyldt. Der er kommet mere flow i min skrivning og i stedet for at udskyde mit arbejde, glæder jeg mig nu til at sætte mig til at skrive og bliver rastløs hvis jeg ikke når at skrive. Jeg kan varmt anbefale Signes workshop til alle skrivende, uanset om de lige er begyndt eller har skrevet i flere år og workshoppen egner sig også til alle der går med en drøm om at skrive, men som ikke har kastet sig ud i det endnu.”

– Victoria Ellen Gibson, filminstruktør og manuskriptforfatter.

Tidligere kursist

Kære Signe.

”Jeg bliver simpelthen nød til at takke dig for en fantastisk dag på skriveworkshoppen i weekenden. Jeg er vildt begejstret!! Min skriveenergi er tanket op, min skriveproces er opgraderet og jeg er tydeligvis befriet for blokeringer og ”gammelt skrammel” som længe har stået mellem mig om min frie skriveproces. Kreativiteten er endelig i frit flow og det føles ubeskriveligt skønt. Jeg føler mig bare skarpere og langt mere effektiv på en anden og mere utvungen måde. Jeg er simpelthen så super glad og tilfreds. Så 1000 1000 tak for en usandsynlig hyggelig og fagligt berigende dag i super godt og inspirerende selskab.”

Kærlige hilsner, Pia Hagel

Tidligere kursist

”Jeg følte mig i årevis som en bristefærdig ordboble, hvor en overfladespænding af blokeringer og manglende tro på min egen stemme forhindrede mig i at lade ordende strømme. Jeg tog hjem fra Signes skriveworkshop med en følelse af at have taget et meget stort og væsentligt skridt i processen, og selv nu, to måneder senere, kan hendes meditationer bringe mig til et helt særligt sted i mig selv – dette enestående sted, hvor jeg føler mig allermest i kontakt med kilden og med min egen kerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Signes transformerende workshop, men tro endelig ikke, det stopper ved skriveprocessen! Du skal vide, at der lukkes op for potentiel transformation på mange planer, og måske bliver dit liv simpelthen aldrig helt det samme igen efter en dag i selskab med Signe og hendes power.

Jeg er personligt dybt taknemmelig for alt det, jeg selv tog med mig derfra. For ikke at tale om alt det, som har udfoldet sig i kølvandet.”

– Lotte Reiter, Varmtvandsterapeut, naturterapeut og eventyrer.

SELVUDVIKLING WORKSHOPS

Tidligere deltager

”Den proces Signe faciliterer er transformerende og kæmpe vigtig. Du får lukket op for dit indre lys og hjælp til at gå aktivt ind i det. Du starter måske som lidt forpjusket baggårdskat og efter tre måneder er du et levende tigerdyr. Det er smukt. Det er livgivende. TAK.“ knus U

Tidligere deltager

Forløbet hos Signe i kvindegruppen medførte at jeg fik større selvindsigt og frihed til blot at være den jeg er. Der skete så meget transformation af energier i og rundt om min krop, og jeg blev befriet og løst af fortidens bånd og tør nu stå ved mig selv.

– Marianne

Tidligere deltager

Signe og Timiann har en helt særlig synergi, der kan løfte grupper op på niveauer, som få kursister formentlig tør drømme om, når de træder ind over dørtærsklen. Rummet der arbejdes i er til alle tider trygt, kærligt og respektfuldt. Foruden det meget givende arbejde i gruppekonstellation, har jeg også arbejdet med Signe individuelt. Signes evner udi healing og bevidsthedsudvidelse er så omfangsrige, at de er svære at indkapsle med få sætninger. Mit bedste råd er derfor: Prøv det selv! Og mærk hvor svært det er, at finde ord for alt det dejlige, vilde og rørende, der sker med bevidstheden undervejs.

Kærligst, Ane

Tidligere deltager

”Jeg har deltaget på flere af Signes og Timianns danseworkshops samt deres kvindegruppe “Feminin Helliggørelse”.

Signe og Timiann formår altid at skabe et særligt trygt “space”, hvor man som deltager tør være sårbar, at give slip og være modtagende. De har øje for hvert individ, og hjælper hvis nogen har brug for ekstra healing eller støtte til at give slip i noget.

De er super professionelle og dygtige i deres tilgang, men samtidig får man en følelse, at de er på niveau med os deltagere. Det medfører, at der ikke opstår den klassiske “underviser-elev” konstellation, men i stedet en dymamisk undervisningsform, hvor Signe og Timiann er meget deltagende. Desuden kan man tydeligt mærke, at de processer, som vi andre bliver ført igennem, er processer, som de to selv har været i berøring med, hvilket gør det hele enormt autentisk.

Indholdet og planen bliver løbende tilpasset, så det passer til os som gruppe, og dét som vi har brug for at få bearbejdet, fremfor blot en “standard” model. Det medfører, at indholdet altid føles meningsfuldt og vedrørende. Signe og Timiann har hver deres forcer, som supplerer hinanden super godt, hvormed de udgør det perfekte team.

Deres dansemeditationer kan noget helt særligt. Sjældent har jeg oplevet en så effektiv “metode” til at være i stand til at give slip i mig selv og komme i kontakt med energier, som ellers i det daglige bliver lukket af. Det bør virkelig prøves. Jeg bliver personligt helt “høj” af det.

Signe og Timiann får mine varmeste anbefalinger.”

– Christina Isabelle Bjerre

Tidligere deltager

“Latter og gråd, frygt og glæde, musik og dans – det hele i én vild blanding.

Jeg er fuldkommen blæst bagover af den power, indsigt og visdom Signe og Timiann bringer til deres workshops – og jeg føler mig utroligt tryg hver eneste gang, på trods af at det er både dybe og barske emner, der er i spil. De holder det smukkeste space og med deres store kærlighedsprojektør står de med åbne arme og en insisterende invitation til at bringe alle gamle skygger, sår og historier frem i lyset.

For mig er det den perfekte kulmination på flere års selvudviklingsarbejde at være med og jeg føler virkelig, at jeg oplever en transformation i denne tid. Min tillid til universet vokser, og jeg er dybt, dybt taknemmelig for den rolle, som disse to kvinder er kommet til at spille på denne etape af min rejse gennem livet.”
– Lys & Kys Lotte Reiter

 

Comments are closed