Udtalelser

“Da jeg første gang på skrivekursus stod i øjenhøjde med Signe – vidste jeg godt, at jeg stod overfor en sand mester – en lysende og strålende sjæl, som selv har været og er villig til at gå vejen til at bidrage fra sit højeste sjælspotentiale. Jeg følte mig set og favnet.

Signe har uden tvivl støttet mig til det vildeste kvantespring nogensinde. Jeg har det sidste år gennemgået en udvikling med turbofart – fra at køre på motorvejen i fint flow har jeg nu sat mig ind i en rumraket – sådan opleves det – og nu med en intens opgradering af mit energilegeme.

Udover Signe er for vild til at holde et space for de vildeste transformationer herunder at give slip på gamle tankeformer og karmiske indkodninger har jeg tilladt at modtage mit lys endnu mere, som gør at min kreativitet og mit udtryk folder sig endnu mere kraftigt ud.

Livet gav mig samtidigt i processen en invitation til at gå all in og sige JA til min sande urkraft og power som kvinde. Signe har i den grad hjulpet mig fuldbyrdet med at overgive mig til min sjæl og at sige ja til en bundklang i mig, som jeg altid har længtes efter at have kontakt med. Jeg oplevede at kunne overgive mig til en dybere sårbarhed end nogensinde før, som åbnede op for den smukkeste sammensmeltning med min kerne.

Signes nærvær har hjulpet mig med at erindre forbundetheden med alt og alle. Jeg står med en ny klarhed og er i gang med at integrere ligeværdigheden mellem min indre mand og kvinde og et stabilt lys indefra og ud – og dermed lande med et helt nyt perspektiv af verden og sansning af, hvem jeg er. Jeg er genfødt som urkvinde.

Af hjertet Tak for at du går foran – du lyser så smukt – og alle de mennesker, som er parat til at møde dig på sin vej – vil helt sikkert gå derfra forandret og i en mere autentisk version af sig selv. Tak for følgeskab på rejsen – ned i dybet – ud i rummet og helt op til stjernerne.”

– Eva Lystrup

HEALING

“Jeg har haft en serie healingsessioner hos Signe. Hun er et kraftfuldt menneske, med stor varme og et vældigt lys indeni, som har gjort min rejse mod at få langt mere samling på mig selv til en tryg af slagsen.

Undervejs oplevede jeg en decideret vækkelse, og jeg kan med sikkerhed sige, at jeg ikke er det samme menneske, som da jeg første gang stod ved Signes dør.”

– Lars Røn

“Signe Rosenweis er en enestående spirituel healer med ganske usædvanlige evner.

Jeg har igennem flere sessioner modtaget healing af Signe Rosenweis, som har givet mig en forståelse af- og en kontakt med mig selv, som jeg har søgt gennem hele mit liv.

For mig er det at modtage healing af Signe en dyb og inderlig proces, der åbner op for ‘det’ i mig, jeg altid har vidst fandtes men aldrig kunnet definere eller sætte ord på – for de ord findes ikke.”

– Lis Kjærgaard

“Jeg havde en enkelt session hos Signe. Mine forventninger var kun at få prikket til noget der så kunne arbejdes videre med. Jeg fik meget mere end det forventede, Signe opbygger en tillid og fortrolighed der giver plads til forandringsprocesser, set både inde- og udefra. Jeg havde en følelse af at sidde overfor en person der professionelt og med hjertet på rette sted arbejde sig sikkert ind i mit univers og fik åbnet for lyset og de energier der gav mening for min opvågning og forandring. Uden at kunne pege på nøjagtig påvirkning så gik jeg derfra med en forandring og følelse af livslyst og energi til at forandre mit indre univers og dermed mit liv for altid, en kærlighed til mig selv og den verden jeg er en del af.

De ord der lige kommer til mig efter sessionen er lethed, frihed, indre lys og fred.
Tak til Signe for rejsen.”

– Rene Jørgensen

SELVUDVIKLING WORKSHOPS

Tidligere deltager

”Den proces Signe faciliterer er transformerende og kæmpe vigtig. Du får lukket op for dit indre lys og hjælp til at gå aktivt ind i det. Du starter måske som lidt forpjusket baggårdskat og efter tre måneder er du et levende tigerdyr. Det er smukt. Det er livgivende. TAK“

– Ulla

Tidligere deltager

“Hvis du kan mærke, at du virkelig er klar til forandring, at du gerne vil leve livet på en anden måde – slippe gamle sår, mønstre, roller, alt det, der holder dig tilbage, og træde ind i dit lys – så af hele mit hjerte vil jeg råde dig til at deltage i Signes kvindegruppe. Du vil blive understøttet i din udvikling af kærlige kvinder og en blændende dygtig healer og lys- og energiarbejder, der holder space ud fra et oprigtigt ønske om, at der bliver arbejdet med det, der er til din højeste bedste. Jeg føler mig stærkere, mere forbundet og mere bevidst om, hvad jeg er. Tak.”

– Louise L Poulsen

Tidligere deltager

“At udvikle evner og især kompetencer er én ting. Det kræver ofte hårdt arbejde, vedholdenhed og tålmodighed, men hvis an følger givne instruktioner og den vej der ofte er blevet gået af så mange andre, så vil du nå dit mål. At udvikle sig som menneske er en helt anden ting og det er ikke lige så ligetil og ikke så nemt at finde vej, for der er ikke andre der har gået dén vej før dig, og det er en livslang proces. Når vi skal se ind på vores tanker og følelser og observerer vores adfærd og møde den afslørende og ofte ubehagelige sandhed, kræver det mod. Når vi oveni det skal være i stand til at ændre hvad der må ændres, for at komme videre eller rykke os ud af det vante, kræver det ofte vejledning og støtte.

Kvindecirklen – Embody Your Light – har været stedet for mig ift mod og støtte. Jeg har deltaget i to forløb indtil nu, og hver gang har jeg været i stand til at slippe noget og flytte mig ift. at finde nye måder at være i verden på og nå til nye niveauer af energi og bevidsthed. Igennem forskellige teknikker og transformerende meditationer, har jeg lært at åbne mit hjertechakra og læne mig ind i min sårbarhed og se det som en styrke. Jeg har genvundet troen på mig selv og det jeg står for, som kvinde, mentor og mor, men mest af alt så ser jeg nu mig selv og verden i et andet lys, og jeg er i stand til at forbinde mig med mig selv og forblive forbundet og dermed grounded, uanset hvad der sker i mit liv – i livet omkring mig. Min transformation, og den rejse jeg er på, er langt fra slut, og jeg takker Signe for den hun er og dét hun kan, og for dét at hun deler det med verdenen. Kvindecirklen som Signe faciliterer, er helt sikkert det bedste ’space’ at være i hvis du ønsker at udvikle dig som menneske. Tak!”

– Maj-Britt K.L.

Tidligere deltager

“Kære Signe
Først vil jeg sige tak fordi jeg fik muligheden for at være med i kvindegruppen ? og sammen med de skønne kvinder.
Tak for det trygge space hvor vi kunne være åbne, åbne op og bare være.
Jeg har virkelig nydt og kan mærke at jeg er nået videre på min rejse til både at finde ind til min essens og leve der fra. Det er så smukt.
Min intuition er skærpet og jeg kan mærke forskel. Føler også at jeg står stærkere i mig.
Det kan være hvordan jeg agerer, min måde at tænke på og hvordan jeg håndterer forskellige situationer og relationer.
Jeg er meget taknemmelig over at ha været under Signes vinger
Det er bestemt ikke sidste gang ❤
Tusind tak” ?❤
– Tove

 Tidligere deltager

“Forløbet hos Signe i kvindegruppen medførte at jeg fik større selvindsigt og frihed til blot at være den jeg er. Der skete så meget transformation af energier i og rundt om min krop, og jeg blev befriet og løst af fortidens bånd og tør nu stå ved mig selv.”

– Marianne

Tidligere deltager

“Gruppen har været en fantastisk oplevelse. En transformerende proces med Signe der guider og leder steder hen i universet, som jeg ikke anede eksisterede og i det løfte sider af mig selv frem som jeg heller ikke anede eksisterede. Jeg står nu stærkere end nogensinde og med en livstørst og lyst til livet der bobler i hele kroppen.”

– Anne Hartelius, en yderst tilfreds kvindegruppedeltager 2019:-)

SKRIVEWORKSHOPS

Tidligere kursist

“Efter at have deltaget i Signes skriveworkshop for nogle år siden, har jeg virkelig fundet min egen skrivestemme. Workshoppen styrkede min selvtillid og min tro på mine evner i forhold til at kunne skrive. Jeg kan klart anbefale at tage workshoppen, hvis man ønsker at blive bedre til at skrive alt fra simple breve til dybere og længere tekster.”

– Kasper Graversen, Producer.

Tidligere kursist

“Jeg kan varmt anbefale Signes kursus – jeg gik der for nogle år siden og jeg lærte virkelig at få flow i min skrivning samt troen på min egen kreativitet.”

– Hans Fabian Wullenweber, Filminstruktør.

Tidligere kursist

“I de år jeg har arbejdet med at skrive, har jeg prøvet adskillige kurser og tilgange til skrivning, men ingen har været ligeså effektive og anvendelige som Signes workshop ”Find din unikke skrivestemme”. På workshoppen fik jeg øjnene op for en ny tilgang til skrivning. Udover at lave skriveøvelser, giver Signe hver deltager mulighed for at finde frem til deres bedst mulige ”sted” at skrive fra. Det foregår via en række meditationer og konkrete øvelser forankret i kroppen, som giver hver deltager mulighed for at få hele sig med i skriveprocessen, fremfor udelukkende at være drevet af resultat. I stedet kommer processen til at fylde det hele, hvilket i sidste ende giver bedre resultater.

Workshoppen tilbyder en teknik, der gør det muligt at komme godt i gang med at skrive på trods af humør, stress el. lign. Siden jeg har deltaget i kurset er min skriveproces blevet lettere og langt mere glædesfyldt. Der er kommet mere flow i min skrivning og i stedet for at udskyde mit arbejde, glæder jeg mig nu til at sætte mig til at skrive og bliver rastløs hvis jeg ikke når at skrive. Jeg kan varmt anbefale Signes workshop til alle skrivende, uanset om de lige er begyndt eller har skrevet i flere år og workshoppen egner sig også til alle der går med en drøm om at skrive, men som ikke har kastet sig ud i det endnu.”

– Victoria Ellen Gibson, Manuskriptforfatter.

Tidligere kursist

“Jeg deltog i Signe’s skriveworkshop for nogle år siden og kan virkelig varmt anbefale det. Jeg led af skriveblokering, da jeg meldte mig til workshoppen. Det er noget, som jeg i perioder har været plaget meget af, men takket være Signe’s metode blev det løst og problemet er ikke kommet igen siden. Hendes workshops er dybt inspirerende, kompetente og så virker de! Man får en mulighed for at gå i gang med det samme og det synes jeg faktisk er imponerende.”

– Judith Stage, Akupunktør.

Tidligere kursist

”Jeg følte mig i årevis som en bristefærdig ordboble, hvor en overfladespænding af blokeringer og manglende tro på min egen stemme forhindrede mig i at lade ordende strømme. Jeg tog hjem fra Signes skriveworkshop med en følelse af at have taget et meget stort og væsentligt skridt i processen, og selv nu, to måneder senere, kan hendes meditationer bringe mig til et helt særligt sted i mig selv – dette enestående sted, hvor jeg føler mig allermest i kontakt med kilden og med min egen kerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Signes transformerende workshop, men tro endelig ikke, det stopper ved skriveprocessen! Du skal vide, at der lukkes op for potentiel transformation på mange planer, og måske bliver dit liv simpelthen aldrig helt det samme igen efter en dag i selskab med Signe og hendes power.

Jeg er personligt dybt taknemmelig for alt det, jeg selv tog med mig derfra. For ikke at tale om alt det, som har udfoldet sig i kølvandet.”

– Lotte Reiter, Naturterapeut.

Tidligere kursist

Kære Signe.

”Jeg bliver simpelthen nød til at takke dig for en fantastisk dag på skriveworkshoppen i weekenden. Jeg er vildt begejstret!! Min skriveenergi er tanket op, min skriveproces er opgraderet og jeg er tydeligvis befriet for blokeringer og ”gammelt skrammel” som længe har stået mellem mig om min frie skriveproces. Kreativiteten er endelig i frit flow og det føles ubeskriveligt skønt. Jeg føler mig bare skarpere og langt mere effektiv på en anden og mere utvungen måde. Jeg er simpelthen så super glad og tilfreds. Så 1000 1000 tak for en usandsynlig hyggelig og fagligt berigende dag i super godt og inspirerende selskab.”

– Kærlige hilsner, Pia Hagel

Comments are closed