The Inner Flow Writing Methode

Lørdag d. 7. juni 2020 • kl. 10-17

Jeg tilbyder en praktisk skriveworkshop, hvor du veksler mellem skriveøvelser og meditationer. Jeg arbejder ud fra en kreativ spirituel metode, som jeg har udviklet igennem mange år, der handler om, at du lærer at skrive ud fra den, du er, og ikke det, du har lært. Så du lader kreativiteten strømme frit gennem dig, og lader teksten forme sig ubesværet i dig, i den tone og vibration, som afspejler dig

Workshop program

• Forskellige typer stimulerende Skriveopgaver.

• Skrive-flow teknikker.

• Guidede meditationer, der forløser dit Kreative Flow og transformerer Din Indre Kritiker.

• Indføring i Kreativ Essens Skrivning metoden, hvor du kommer i kontakt med de dele af dig, der vil transformere din skriveproces, og få dig til at skrive med din mest autentiske skrivestemme. Samt integration og forankring af metoden, så du let kan bruge den i din hverdag.

• Skrivemodel omkring tid og fokus

Underviser

Signe S. C. Rosenweis har i over 18 år arbejdet intensivt med psykologiske og spirituelle processer. Hun er uddannet i forskellige healingsystemer, herunder Reiki Healing (Hanne Fritzbøger), Theosis Healing (Paul Skorpen), Access Consciousness (Dain Heer & Gary Douglas), Hjertehealing (Yvonne Wassini, Den Gyldne Circel) samt Clairvoyance (Maya Fridan).

Hun har tidligere været tilknyttet Den Gyldne Cirkel (et spirituelt center der er rodfæstet i Teosofien), og har arbejdet meget med meditation, lystjenester og åndelig terapi. Signe har altid haft evnen til at heale, holde space og arbejde med energi.

Signe har derudover arbejdet professionelt med kreativt arbejde og kreative processer i filmbranchen i 20 år som både manuskriptforfatter og instruktør.

Location

Wildersgade Filmhus. Wildersgade 32, 1408 København K.

Undervisning kl. 10-17

Pris/info

2100 kr. pr. person inkl. moms.

Rabat for studerende og ledige.

Der vil være vegetarisk frokost samt te/kaffe og snacks.

Tilmelding

Signe • mobil 40 45 60 11 • signe@rosenweis.com

Betaling

Just OneSpirit Pictures
CVR. Nr. 31 65 74 31

Nordea
Reg. Nr. 2104
Kontonr. 0712-401-974

Tidligere kursist

“Efter at have deltaget i Signes skriveworkshop for nogle år siden, har jeg virkelig fundet min egen skrivestemme. Workshoppen styrkede min selvtillid og min tro på mine evner i forhold til at kunne skrive. Jeg kan klart anbefale at tage workshoppen, hvis man ønsker at blive bedre til at skrive alt fra simple breve til dybere og længere tekster.”

– Kasper Graversen, Producer.

Tidligere kursist

“I de år jeg har arbejdet med at skrive, har jeg prøvet adskillige kurser og tilgange til skrivning, men ingen har været ligeså effektive og anvendelige som Signes workshop ”Find din unikke skrivestemme”. På workshoppen fik jeg øjnene op for en ny tilgang til skrivning. Udover at lave skriveøvelser, giver Signe hver deltager mulighed for at finde frem til deres bedst mulige ”sted” at skrive fra. Det foregår via en række meditationer og konkrete øvelser forankret i kroppen, som giver hver deltager mulighed for at få hele sig med i skriveprocessen, fremfor udelukkende at være drevet af resultat. I stedet kommer processen til at fylde det hele, hvilket i sidste ende giver bedre resultater.

Workshoppen tilbyder en teknik, der gør det muligt at komme godt i gang med at skrive på trods af humør, stress el. lign. Siden jeg har deltaget i kurset er min skriveproces blevet lettere og langt mere glædesfyldt. Der er kommet mere flow i min skrivning og i stedet for at udskyde mit arbejde, glæder jeg mig nu til at sætte mig til at skrive og bliver rastløs hvis jeg ikke når at skrive. Jeg kan varmt anbefale Signes workshop til alle skrivende, uanset om de lige er begyndt eller har skrevet i flere år og workshoppen egner sig også til alle der går med en drøm om at skrive, men som ikke har kastet sig ud i det endnu.”

– Victoria Ellen Gibson, filminstruktør og manuskriptforfatter.

Tidligere kursist

“Jeg deltog i Signe Søby Bech skriveworkshop for nogle år siden og kan virkelig varmt anbefale det. Jeg led af skriveblokering, da jeg meldte mig til workshoppen. Det er noget, som jeg i perioder har været plaget meget af, men takket være Signe’s metoder blev det løst og problemet er ikke kommet igen siden. Hendes workshops er dybt inspirerende, kompetente og så virker de! Man får en mulighed for at gå i gang med det samme og det synes jeg faktisk er imponerende.”

– Judith Stage, Akupunktør.

Tidligere kursist

“Jeg kan varmt anbefale Signes kursus – jeg gik der for nogle år siden og jeg lærte virkelig at få flow i min skrivning samt troen på min egen kreativitet.”

– Hans Fabian Wullenweber, Filminstruktør.

Tidligere kursist

Jeg følte mig i årevis som en bristefærdig ordboble, hvor en overfladespænding af blokeringer og manglende tro på min egen stemme forhindrede mig i at lade ordende strømme. Jeg tog hjem fra Signes skriveworkshop med en følelse af at have taget et meget stort og væsentligt skridt i processen, og selv nu, to måneder senere, kan hendes meditationer bringe mig til et helt særligt sted i mig selv – dette enestående sted, hvor jeg føler mig allermest i kontakt med kilden og med min egen kerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale Signes transformerende workshop, men tro endelig ikke, det stopper ved skriveprocessen! Du skal vide, at der lukkes op for potentiel transformation på mange planer, og måske bliver dit liv simpelthen aldrig helt det samme igen efter en dag i selskab med Signe og hendes power.

Jeg er personligt dybt taknemmelig for alt det, jeg selv tog med mig derfra. For ikke at tale om alt det, som har udfoldet sig i kølvandet.

– Lotte Reiter, Varmtvandsterapeut, naturterapeut og eventyrer.

Comments are closed